SUNTETI INTERESATI DE APLICATIA MERP MANAGER?
PENTRU DETALII SI COMENZI, CONTACTATI-NE!

Metoda Merp Manager

Metoda MERP MANAGER - Managementul Riscului - EN ISO 12100/2010

Metoda MERP MANAGER este dezvoltata de ADRIA EXPERT si este un instrument excelent, o abordare riguroasă și structurată de identificare, estimare şi evaluare a riscurilor profesionale, bazată pe standardul EN ISO 12100/2010, care vă permite să cunoaşteţi şi să ţineţi sub control toate riscurile profesionale dintr-o întreprindere, dar eficacitatea și eficiența unei evaluări de riscuri profesionale depinde și de competența membrilor echipei de evaluare.
Identificarea pericolelor, a surselor ce generează riscuri profesionale, este fundamentală pentru o lucrare de evaluare a riscurilor, indiferent că este vorba de o clădire în care se desfăşoară preponderent activităţi de birou sau procese dintr-o uzină petro-chimică sau orice alt tip de întreprindere.
Tehnica MERP MANAGER este practică, bine dezvoltată, utilă în orice tip de evaluare a riscurilor profesionale, bazata pe legislatia nationala si internationala.
Metodologia MERP elaborata de ADRIA EXPERT, face parte din categoria metodelor analitice, semicantitative si consta, in esenta, in identificarea tuturor factorilor de risc importanti din sistemul analizat (unitate de munca/loc de munca) si cuantificarea dimensiunii riscului pentru fiecare factor de risc in parte, pe baza combinatiei dintre gravitatea vatamarii/consecintei maxime previzibile si a probabilitatii de producere a vatamarii.
Tinand cont de masurile de prevenire si protecţie existente, se poate estima si evalua nivelul riscului actual la care sunt expusi lucratorii. In urma implementarii masurilor de prevenire si protectie propuse, se estimeaza nivelul riscului rezidual potential.

Aplicatia MERP MANAGER - Evaluare riscuri SSM

Prin intermediul acestei aplicatii software se realizeaza o evaluare a riscurilor, bazata pe identificarea, analiza, estimarea și evaluarea riscurilor, și luarea celor mai eficiente masuri de prevenire și protectie.

Aplicatia software MERP MANAGER este destinata oricarei societati comerciale considerata sistem de munca, pentru care Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006 cu modificarile ulterioare stabileste obligativitatea evaluarii riscurilor din punct de vedere al securitatii si sanatatii in munca, pentru toate locurile de munca din cadrul sistemului de munca analizat.

Curs SSM - Aplicatia MERP MANAGER

Cursul MERP MANAGER - va ajuta evaluatorii de riscuri profesionale și specialiștii să dezvolte abilitățile necesare pentru a realiza proiecte eficiente în ceea ce privește siguranța locurilor de muncă, a costurilor, a climatului de siguranţă precum și managementul în organizațiile lor.

Managementul riscului - Evaluare riscuri SSM

Angajatorii au obligatia sa realizeze si sa fie in posesia unei evaluari a riscurilor pentru securitatea si sanatatea in munca, inclusiv pentru acele grupuri sensibile la riscuri specifice. Evaluarea riscurilor ajuta angajatorii sa ia masurile necesare pentru a proteja securitatea si sanatatea lucratorilor lor.

© Copyright 2019 - Merp Manager. Toate drepturile rezervate. Un produs Adria Expert Evaluare riscuri profesionale (SSM)